Canal Ajuntament

Girona.La Biblioteca Salvador Allende acull l’exposició “Llegint, creixem!” fins al 3 de novembre

La mostra recull diverses bones pràctiques de promoció lectora en l’àmbit escolar

La Biblioteca Salvador Allende acollirà l’exposició “Llegint, creixem!” fins al proper 3 de novembre. La mostra, que s’exposa amb motiu de la VII Jornada de Biblioteques Escolars celebrada el 16 d’octubre a la Biblioteca Antònia Adroher, ha estat produïda dins el marc del 6è Congrés “Educació i Entorn” de la Seu d’Urgell i recull la descripció de diverses bones pràctiques de foment de la lectura entre els infants en els àmbits escolar, familiar i de l’entorn, directament relacionades amb l’objectiu de millorar l’èxit educatiu establint la competència lectora com a eix vertebrador de l’aprenentatge.

L’exposició està formada per una selecció 20 plafons on s’expliquen 20 experiències de promoció lectora en l’àmbit escolar. “L’arbre de la fantasia”, “Exploradors de llibres”, “El sofà de lectura”, “Serpent de llibres”, “Tutors de contes” o “La Viquilletra” són algunes de les iniciatives que s’hi donen a conèixer i que comparteixen la finalitat última d’aconseguir que els nois i les noies esdevinguin autèntics lectors, capaços d’adquirir coneixements i també d'emocionar-se, enfadar-se o entendrir-se davant d'un text, i que tinguin una formació crítica que els ajudi a comprendre la vida, conèixer-la i viure-la millor.

L’horari de visita de l’exposició és dilluns i dimarts, de 16 a 20.30 h; dimecres, dijous i divendres, d’11 a 14 i de 16 a 20.30 h, i dissabtes, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h. L’entrada és gratuïta.

 

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version