Canal Ajuntament

Hostalric. 30 anys de biblioteca pública a Hostalric

En motiu del 30è aniversari de la Biblioteca Modest Salse, la biblioteca ha seleccionat un conjunt de fotografies que pretenen reflectir el que ha estat fins al dia d’avui la biblioteca Modest Salse i Camarasa. 

  

La seva inauguració el 12 de setembre de 1982  va obrir una nova etapa a la vida cultural i social de la vila d’Hostalric. Des de llavors han estat molts els hostalriquencs i hostalriquenques que han gaudit del seu servei. Han estat diverses les activitats realitzades: tallers, hora del conte, tertúlies, conferències, gimcanes, cinema, observacions astronòmiques... 

La Biblioteca ha viscut diferents canvis i s’ha anat adaptant a les noves necessitats del ciutadans. Des de la seva obertura  ha ocupat diferents espais. Uns anys més tard de la seva inauguració a la casa de la vila, es va traslladar a la Casa de les germanes actual edifici del CAP, per tornar al cap de poc al seu lloc original. A partir del 2004 ja va ocupar l’actual seu, a l’edifici de Can Llensa.

L’exposició consta aproximadament de 60 fotografies representatives de les activitats pròpies de la biblioteca. Es podrà visitar del 3 al 25 de novembre a la Sala Benet Frigola. Els horaris són: dissabte de 10h 14h i de 16h a 19h, diumenge matí de 10h a 14h, dimarts de 17h a 20h i de dilluns a divendres matí passant per l’Oficina de l’Ajuntament.

La inauguració serà el divendres 9 de novembre a les 19:30h de la tarda.

 

 Cartell de l'exposició 

 

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament d’Hostalric

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version