Canal Ajuntament

Girona. L’Ajuntament de Girona promociona el turisme actiu i de natura a la Fira de Mostres

Avui a les 17.30h es presentarà a la Fira de Mostres el primer segell de qualitat d'empreses de turisme actiu de la ciutat de Girona i la nova aplicació mòbil “Girona Rutes”

Avui a les 17.30h a la secció Trek&Walk de la Fira de Mostres, la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, i la cap d’àrea de màrqueting de l’Agència de Desenvolupament Turístic de l’Arieja, Véronique Hoscheild, presentaran el primer segell de qualitat d'empreses de turisme actiu de la ciutat de Girona impulsat per l'Ajuntament de Girona conjuntament amb 13 empreses voluntàries. Aquestes han treballat activament en la seva concepció i s'han compromès alhora a implementar-lo. Totes les empreses gironines col·laboradores són especialistes en diferents sectors del turisme actiu: 5 de Ciclisme i BTT, 3 de Guies de natura i coneixement del medi, 2 de Caiacs, 1 de Multiaventura, 1 de Running i trekking i 1 de Vols en globus.

Així mateix es presentarà la nova aplicació mòbil "Girona Rutes", desenvolupada per l'Ajuntament de Girona i SITEM, que permet la consulta interactiva dels punts d'interès i itineraris que es troben a la ciutat de Girona i voltants. El conjunt d'informació es pot visualitzar sobre un mapa interactiu, mitjançant un llistat ordenat per distàncies, a través de la realitat augmentada o mitjançant l'ús de codis QR associats als diferents elements d'interès sobre el terreny. Els itineraris de Girona que es poden consultar són el de la Ruta de la pedra, el Camí dels Àngels, el Camí de Sant Miquel, l'Itinerari de Anella verda i els Ecosistemes.

Al mateix stand de Turisme Actiu de la secció Trek&Walk, dins de la fira de mostres de Girona, també hi serà present l'Agència de Desenvolupament Turístic de l'Arieja promocionant un territori d'alta muntanya amb gran tradició d'activitats de turisme actiu, com són les raquetes de neu, el descens de barrancs, hidro-speed, BTT, entre d'altres. Durant els 6 dies que tindrà durada la fira de mostres, es duran a terme diferents sortejos com ara el de 3 paneres gastronòmiques i obsequis d'activitats de turisme actiu.

Aquestes actuacions s’inclouen dins el projecte RES’PIR, co-finançat per Fons Europeus dins del marc del POCTEFA (2007-2013). El principal objectiu del projecte és desenvolupar en els territoris participants un procés de qualitat promovent una oferta de turisme actiu i de natura sostenible, en un context de cooperació i d’intercanvi d’experiències entre espais transfronterers (Ariège i Girona).

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version