Canal Ajuntament

Blanes. Tallers infantils, bruixes, animació i altres atractius a Blanes durant el pont de Tots Sants

L’Ajuntament de Blanes ha organitzat una acció promocional que inclourà una Fira de les Bruixes, una shopping night i d’altres atractius. D’altra banda, també està previst que dissabte es posi en marxa la prova pilot del tall al carrer Ample. 

  

Un dels objectius de l’àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes és dinamitzar el comerç de tot el municipi. Per aquest motiu, des de fa mesos s’està treballant conjuntament amb les associacions de botiguers per organitzar esdeveniments i activitats que ajudin a atraure visitants i compradors potencials tant locals com forans per ajudar al sector del comerç, que acumula ja dos o tres anys de pèrdues continuades.

Seguint aquest objectiu, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat en motiu del pont de Tots Sants una acció promocional, comptant amb la col·laboració dels botiguers del centre, que inclourà diversos ingredients per donar més al·licients i dinamitzar aquest eix comercial del municipi. Un dels principals atractius d’aquesta acció promocional serà la Fira de les Bruixes que estarà instal·lada a la plaça dels Dies Feiners a partir de la tarda del dimecres 31 d’octubre i fins el dissabte 3 de novembre. 

La Fira de les Bruixes vol ser un espai misteriós i màgic que, lligant amb la temàtica de la tradició de Tots Sants, ofereix la possibilitat de gaudir del món de les fades i les bruixes en un entorn ple de personatges fantàstics. Hi haurà una trentena de parades on s’hi podran trobar des d’espelmes, bruixotes de la sort i talismans fins a productes d’artesania, roba i alimentació. 

També hi haurà endevinadores realitzant diverses màncies (lectura de mans, tarot i altres arts endevinadores), un taller de maquillatge, activitats infantils i actuacions programades d’un personatge que interactuarà amb el públic en clau d’humor de manera itinerant. L’activitat de la Fira de les Bruixes està realitzada per l’empresa Pegasus Mercats Temàtics, que està especialitzada en aquest tipus d’esdeveniments.

Lligada a aquest activitat a l’entorn de Tots Sants i la nit dels difunts, els comerços i establiments del centre de Blanes tenen previst decorar els seus aparadors i disfressar-se amb elements típics d’aquesta tradició.

L’acció promocional culminarà dissabte, quan els comerços tancaran les seves portes més tard del que és habitual. L’Ajuntament de Blanes ha tramitat amb la Generalitat de Catalunya una Shopping Night que es farà el dissabte 3 de novembre però, donat que l’època de l’any en què ens trobem no propicia obrir fins a les 12 de la nit, els comerços allargaran l’horari d’obertura només fins a les 10 de la nit. 

Un altre al·licient afegit que hi haurà el proper dissabte és que a partir d’aquest dia es posarà en marxa la prova pilot del tancament del trànsit rodat al carrer Ample. A partir de les 4 de la tarda i fins les 9 de la nit, la circulació quedarà restringida al transport públic urbà, serveis d’emergència i vehicles de veïns que tinguin un garatge d’aparcament a la zona afectada. Aquests veïns hauran de dur un distintiu al seu vehicle perquè se’ls autoritzi el pas.

En motiu de l’acció de dinamització comercial, el 3 de novembre el tall del carrer Ample s’allargarà excepcionalment fins a les 10 de la nit, però habitualment l’horari que es farà cada dissabte serà des de les 4 de la tarda fins les 9 de la nit. La Policia Local de Blanes s’encarregarà de regular l’accés al carrer Ample situant un agent a la cruïlla amb el passeig de Mar per donar pas als vehicles autoritzats, així com per resoldre qualsevol contingència que pugui haver. 

Pel que fa als horaris i ingredients amb què comptarà la Fira de les Bruixes, allotjada a la plaça dels Dies Feiners, són els següents : 

 

Fira de les Bruixes                 

- 31 octubre: de 17 a 21 h 

- 1 i 2 de novembre: de 10 a 21 h                                         

- 3 de novembre: de 10 a 22 h 

Taller de Maquillatge 

- 31 octubre: de 18 a 20 h 

- 1, 2 i 3 novembre: de 11 a 13 h i de 18 a 20 h 

Bruixes practicant Màncies 

- Tots els dies: de 19 a 21 h 

Taller d’Activitats Infantils 

- 1, 2 i 3 novembre: de 11 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h 

Actuacions programades Animació Itinerant 

- 1, 2 i 3 novembre: 11.00, 12.30, 17.30 i 19.00 h 

 

 

Per a més informació :

Eva Palau – 608 880 002 i 654 725 106 

Adjuntem cartell promocional 

 

 


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version