Canal Ajuntament

Banyoles. Comença el nou projecte juvenil de l’Ajuntament de Banyoles i les entitats 'Tu hi encaixes!'

L’Ajuntament de Banyoles ha unit esforços amb les entitats de Banyoles per programar el nou projecte juvenil Tu hi encaixes! Concretament les entitats que hi participen són la Coordinadora del Lleure del Pla de l'Estany, Young Life, la Taverna de Jaba, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany, l’Escola de Natura i Gàrgoles de Foc. Es tracta d’una oferta regular per a joves de Banyoles que se suma a les ja organitzades en el marc del Pla- B.

 

El projecte l'han presentat aquest dijous al migdia el regidor de Joventut de Banyoles, Jordi Congost, els tècnics de Joventut de l’Ajuntament, Eva Ontoso i Albert Pijoan, i Hèctor Planas i David Martos, en representació de la Taverna de Jaba i la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany, respectivament.

La primera activitat serà aquest dissabte 27 d’octubre de les 5 a les 8 de la tarda al parc de la Muralla amb la proposta de Sobreviu a un món zombi a càrrec de la Taverna de Jaba. Durant aquest primer any de programació, i fins el setembre del 2013, s’han previst 9 activitats com ara rol en viu Star Wars, un circuit esportiu per Banyoles, Aprèn a ser diable, rol en viu medieval, una ruta nocturna per l’Estany, l’Street Summer Basket i una gimcana fotogràfica.

El regidor de Joventut, Jordi Congost, ha manifestat que “volem impulsar una major oferta d’activitat juvenils a Banyoles, treballant a partir de les inquietuds de les entitats juvenils i amb el lideratge de l’Ajuntament de Banyoles”.

 

Es mantenen els usuaris de l’espai jove Cal Drac

L’espai jove Cal Drac ha registrat enguany, fins aquest setembre del 2012, un total de 542 usuari. Així doncs, es mantenen durant el 2010, el 2011 i el 2012 una mitjana de 6 usuaris al dia. Tanmateix, aquest any 2012 l’espai jove Cal Drac ha obert 3 tardes a la setmana i els anys 2010 i 2011 obria totes les tardes a la setmana. Les dades anteriors eren 1.500 usuaris durant tot el 2010 i 1.526 usuaris durant tot el 2011. Sobre aquestes dades el regidor de Joventut, Jordi Congost, ha explicat que “durant els últims mesos hem notat un augment d’usuaris”.

A l’Espai jove Cal Drac els joves de Banyoles hi trobaran ordinadors, connexió wifi, podran tramitar el carnet d’alberguista i el carnet d’estudiant i professor internacional, informació i assessorament en diferents àmbits, poden fer deures, estudiar, jugar a ping-pong o a jocs de taula, veure pel·lícules, entre moltes altres propostes.

 

Foto: Ajuntament de Banyoles

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version