Canal Ajuntament

Roses. Una delegació rosinca visita el Saló Internacional de Franquícies

Els passats 18 i 19 d’octubre, una delegació de l’Ajuntament de Roses encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica i Fires, Ambrosio Martínez, va assistir a la fira Salón Internacional de Franquícias & Co (SIF & Co) de València. La finalitat és conèixer i impulsar noves idees de negoci i presentar-les a l’empresariat del municipi, per actuar en la dinamització del comerç local de Roses.

L’objectiu de la visita a aquest certamen ha estat conèixer, d’una banda, noves idees de negoci gestionades a través de franquícies que permetin millorar l’oferta comercial del municipi i que no estiguin subjectes a estacionalitat, de manera que puguin crear una ocupació estable permanent al llarg de tot l’any. Alhora, es vol promoure la franquícia com una forma de creació d’empresa per als emprenedors i emprenedores de Roses.
En el transcurs de la visita al SIF & Co, la delegació rosinca ha pogut contactar amb diferents consultores i empreses franquiciadores, per tal d’endegar una possible intermediació entre emprenedors interessats en obrir una franquícia a Roses i empreses franquiciadores interessades en establir-se a la població, i així dinamitzar el comerç del municipi.
Amb aquesta finalitat, i amb la intenció de posar a l’abast de l’empresariat i emprenedors rosincs les experiències i informacions recollides en el transcurs de la fira, l’Àrea de Promoció Econòmica oferirà properament una sessió informativa a Roses.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version