Canal Ajuntament

Sant Hilari Sacalm. L’Ajuntament de Sant Hilari organitza una xerrada informativa que porta per títol 'Internet Segura'

En el transcurs d’aquesta xerrada es presentarà el nou serveix que s’ofereix des de l’Ajuntament per resoldre dubtes als pares i mares sobre la seguretat que han de prendre sobre les mesures de seguretat que han de prendre de cara a que els seus fills naveguin. Aquesta xerrada, que es farà el proper dijous 25 d’octubre, anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra de Proximitat

 

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha organitzat una xerrada informativa que porta per títol Internet Segura per al proper dijous 25 d’octubre. Aquesta xerrada, que anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra de Proximitat, té com a objectiu donar a conèixer els riscos que un fill o una filla es poden trobar a Internet.

En el transcurs d’aquesta sessió també es presentarà un nou servei que s’ofereix des de les regidories d’Ensenyament i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Hilari i que pretén ajudar als pares i mares a resoldre dubtes sobre les mesures de seguretat que han de prendre de cara a que els seus fills naveguin. 

En aquest nou servei, dirigit als pares i mares, se’ls hi farà un taller personalitzat i pràctic on es resoldran els seus dubtes. Aquests tallers es faran al Telecalm de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm.


 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version