Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Més de 100 carnets Cassà Jove en menys d’un mes

 ● Una cinquantena de comerços de la població ja ofereixen descomptes als titulars d’aquestes targetes.

 

 L’Ajuntament de Cassà de la Selva també dona condicions avantatjoses en cursos, tallers i diversos serveis en aquests usuaris.

 

 

Més de 100 cassanencs i cassanenques ja s’han fet amb el nou Carnet Cassà Jove. Encara no fa ni un mes que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, va posar en marxa aquesta iniciativa, enviant una carta personalitzada a tots els joves de la vila que tenen entre 12 i 29 anys per informar-los d’aquest nou projecte, i la resposta ha estat immediata i molt satisfactòria.

 

Per fer-se el carnet Cassà Jove, només cal omplir la butlleta d'alta amb les dades personals, una foto de carnet i pagar 3 €. Aquest pagament és únic i totes les renovacions seran gratuïtes. El carnet tindrà una validesa de 2 anys i es podrà anar renovant fins arribar als 29 anys.

 

Els titulars d’aquesta targeta ja poden gaudir, al moment, de tots els avantatges i descomptes que els ofereixen els diversos comerços que s’han adherit a la iniciativa, així com altres serveis i activitats de la població. El projecte es va iniciar amb poc més de 25 empreses adherides i en aquests moments ja s’està apunt d’arribar a la cinquantena.

 

Els establiments on els joves poden obtenir ofertes o descomptes, engloben diversos àmbits i sectors, des de perruqueries a òptiques, passant per botigues de roba i complements o joieries.

 

A més des de l'Ajuntament de Cassà de la Selva s'ofereixen descomptes per diferents cursos, tallers i activitats. Els joves titulars del Carnet Cassà Jove que s'inscriguin a qualsevol activitat de l'Escola Municipal d'Art també tindran la matrícula gratuïta.

 

Per aquells que vulguin conèixer més detalls sobre aquesta iniciativa o per les empreses que vulguin adherir-s’hi, s'ha posat en marxa una pàgina web on es pot trobar tota la informació referent al Carnet Cassà Jove. La web és http://carnetcassajove.wordpress.com.


 Tríptic

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version