Canal Ajuntament

La Biblioteca Carles Morató de Solsona acull una Aula Mentor per formar-se a distància

L’Aula Mentor és una iniciativa de formació amb una oferta de més de 200 cursos que els alumnes poden començar quan vulguin (excepte el mes d’agost) i cursar-la al seu ritme d'aprenentatge, sense límits de temps, si bé solen durar de dos a tres mesos. A la biblioteca solsonina, Tere Caelles n’és l’administradora que informa, assessora i gestiona les matrícules. 

L’oferta de cursos d’aquest nou servei s’estructura en diferents àmbits, des d’administració i gestió, agrària, arts gràfiques, comerç i màrqueting, fins a hostaleria i turisme, imatge personal o informàtica i comunicacions, entre d’altres. Cada curs té un cost de 48 euros per als dos primers mesos. Les persones que s’hi matriculen poden cursar-los des de casa, des de qualsevol lloc equipat amb un ordinador amb accés a internet o des del nou punt de la biblioteca. Així mateix, des d’aquestes instal·lacions es faran els exàmens finals que permeten obtenir el certificat expedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Per fer ús de l’Aula Mentor no es requereix cap titulació específica, si bé sí que és necessari tenir uns coneixements digitals mínims. A la biblioteca s’hi pot accedir els dilluns a la tarda, de quatre a set; els dimarts i divendres, de deu a dos quarts de dues i de quatre a vuit, i els dijous de quatre a vuit.

Aquesta oferta s’afegeix a la del Punt UOC, en funcionament a la biblioteca Carles Morató des del 2017 amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Solsonès per incrementar les oportunitats formatives del conjunt de la població de la comarca. 

 

1717756900img_8901.jpg

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version