Canal Ajuntament

La Setmana de l’Esport torna a Sitges per donar a conèixer l’ampli ventall de clubs i entitats esportives de la vila

La setmana del 20 al 26 de maig estarà farcida d’una quarantena d’activitats per mostrar les diferents possibilitats de fer esport a Sitges

 

La segona edició de la Setmana de l’esport torna a Sitges, del 20 al 26 de maig, per donar a conèixer els cluns i entitats esportives i facilitar a la ciutadania tota la informació per a la pràctica esportiva. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha coordinat una quarentena d’activitats que mostraran l’ampli ventall de possibilitats que s’ofereix a Sitges en el món de l’esport. 

 

Entre les activitats que es poden dur a terme hi ha jornades de portes obertes dels club i centres esportius, activitats fisicoesportives al carrer, tornejos, partits i competicions, regates, trobades, exhibicions i demostracions, xerrades i tallers, o sortides de contingut fisicoesportiu a l'aire lliure que promocionin la pràctica esportiva en espais oberts urbans i naturals.

L’objectiu de la Setmana de l’Esport és treure l’activitat esportiva a l’exterior de les instal·lacions, visibilitzar les activitats que es desenvolupen als clubs i centres esportius i obrir les instal·lacions a tota la ciutadania, amb demostracions o sessions de prova.

Totes les activitats de la Setmana de l’Esport es poden trobar al web municipal sitges.cat/esports

 

1715780142piscina_municipal.jpg

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version