Canal Ajuntament

El Consell Comarcal estrena canal de WhatsApp per difondre informació a la ciutadania

El Consell Comarcal adapta la seva estratègia comunicativa als nous usos de la ciutadania, per difondre a més sectors informació d'interès.

El Consell Comarcal amplia els seus mètodes de difusió i obre un canal de WhatsApp amb l'objectiu d'arribar a més sectors de població de la comarca. A través de la missatgeria més popular a Catalunya, es vol apropar informació valuosa per als veïns i veïnes del Vallès Oriental. Aquest canal d'informació s'afegeix als altres perfils a les xarxes socials on ja hi és present: Linkedin, Instagram, Facebook, X (Twitter), Youtube i Tiktok, la qual s'ha obert recentment.

Les informacions que es publicaran al canal de WhatsApp seran convocatòries d'ajuts, notícies d'interès, agenda de jornades, fires, i cursos. També es compartirà informació relacionada amb els ODS, dies mundials i med iambient. Aquest canal de WhastApp està configurat perquè només sigui un grup de difusió i, per tant, no es rebran missatges. Qualsevol persona interessada pot accedir a aquest nou canal de difusió.

Per rebre l'actualitat, la persona interessada només s'ha de subscriure al canal clicant en aquest enllaç. També s'hi pot subscriure directament cercant el canal 'Consell Comarcal del Vallès Oriental' al cercador de la mateixa aplicació. En ambdós casos, prèviament, cal tenir instal·lada l’aplicació de WhatsApp al telèfon mòbil o a l’ordinador.

Nou perfil a Tik Tok

Tik Tok és un canal de comunicació també obert recentment pel Consell Comarcal. En aquesta plataforma, es vol comunicar temes relacionats sobre els ODS i el Medi ambient des d'un àmbit formatiu, així com altres temes que siguin adequats a aquesta xarxa.

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version