Canal Ajuntament

El ple aprova el finançament pel projecte de renovació de l’enllumenat públic a Cassà de la Selva

Avui el ple ha aprovat el finançament per iniciar el projecte de millora i renovació de l’enllumenat públic, que implica unes millores en les instal·lacions, renovant les llums LED i també contempla un canvi d’alguns fanals, a més de la instal·lació de detectors de moviment en algunes zones. 

Aquests canvis es preveu que generin una reducció del 73% dels costos de l’enllumenat públic, que actualment és de 240.000 € anuals. Els costos es reduiran per la millora en l’eficiència energètica, i una reducció del consum, a més de la reducció de costos del manteniment per la renovació de les instal·lacions.

Aquest projecte ha aconseguit un ajut d’1,7 milions d’euros de L’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE), que consisteix en un crèdit a interès del 0% que permet la seva devolució en deu anys. La previsió és que l’estalvi que generarà la renovació serà superior al cost del crèdit i per tant hi haurà un retorn de la inversió. 

 

Projecte de nou aparcament al carrer Provincial

El ple també ha aprovat la dotació pressupostària per arrendar una finca del carrer Provincial,  i crear una nova zona d’aparcaments públics. Aquest projecte preveu la creació de noves places a una de les zones amb més concentració de comerços del municipi. Aquest projecte es presentarà al pròxim ple del mes de juny.

 

Millora en les instal·lacions de la piscina coberta

Finalment també s’ha aprovat una dotació pressupostària per la partida d’inversions en els edificis públics per un projecte d’instal·lació d’un sistema de llums ultraviolats per tractar l’aigua de la piscina i reduir el clor. Aquesta millora suposarà la disminució dels nivells de clor a l’aigua i també reduir el clor en l’aire. Es preveu que a més de la reducció de costos en el sistema de tractament de l’aigua el sistema de llums ultraviolats contribuirà a generar un ambient menys corrosiu per la presència de clor a l’aire. 

 

17156816532024-05-13_ple__extraordinari_13_maig.jpg

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version