Canal Ajuntament

Calella. L’Ajuntament aconsegueix 300.000 euros per renovar la xarxa de subministrament d’aigua

La subvenció que ha concedit l’Agència Catalana de l’Aigua ha de servir per millorar la regulació de les pressions d’aigua i per la sectorització de la xarxa a Calella

Aquesta subvenció atorgada a la ciutat permetrà a l’Ajuntament de Calella aplicar les millores que han de permetre combatre totes les problemàtiques derivades per l’emergència per sequera. La concessió d'aquesta dotació econòmica, que s'ha resolt avui coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, atorgarà a Calella 300.00 euros després de treure una de les millors puntuacions, entre tots els ens que es van presentar a la convocatòria.

Així mateix, l'ajuda econòmica adreçada a ens locals per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, s'emprarà en la realització d'un projecte tècnic que inclou actuacions per a la millora i renovació de la xarxa de subministrament d’aigua en baixa, la millora de la regulació de les pressions i sectorització de la xarxa a Calella.

Per la celebració d'aquesta jornada dedicada a l’Aigua, l’Ajuntament ha organitzat algunes activitats per conscienciar a la població. Durant tot el matí, s'han repartit embuts per a la recollida de l’oli de cuina usat; i demà, dissabte 23 de març, a les 12 h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, celebrarem l'activitat familiar "Contes del Sr. Riu", destinat a infants de 4 a 7 anys. A més, l'Ajuntament ha difós per xarxes socials un vídeo amb recomanacions per evitar el malbaratament d'aigua.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version