Canal Ajuntament

Banyoles. Judit Martín actua a Banyoles amb ‘Not Talent’

La reconeguda humorista porta aquest espectacle, amb les entrades ja exhaurides, al Teatre Municipal de Banyoles

Aquest dissabte 16 de març l’humorista Judit Martín aterra a Banyoles amb l’espectacle Not Talent, una obra d’humor improvisat en la que l’artista celebra la mediocritat i el fracàs. L’obra, que compta amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, es farà al Teatre Municipal de Banyoles a les 8 del vespre.

Un cant a la mediocritat i al fracàs, així és com es podria definir el darrer espectacle que Judit Martín presenta a Banyoles el proper dissabte. Not Talent és un show d’humor improvisat en el que la reconeguda actriu còmica queda a mercè del públic i és que l’èxit depèn només d’un 2% de talent. Aquest és el punt de partida d’aquesta obra que posa la mirada sobre l’encant de les obres d’art fallides i la desídia del criteri hegemònic. L’èxit teatral de la televisiva i popular Judit Martín i tots els seus personatges incompresos, mestres del fracàs i de la mediocritat.

Aquest show arriba a Banyoles després de representar-se a diferents punts del territori català, i de formar part de la cartellera estable del Teatre Poliorama de Barcelona durant la temporada passada. Les entrades per aquest espectacle fa setmanes que estan exhaurides i les que es van alliberar aquesta setmana també es van acabar en poques hores.

Judit Martín, una humorista amb múltiples veus

Actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora, Judit Martín és coneguda pels seus personatges a Polònia i Està Passant a TV3 i Versió Rac1. Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i des d’aleshores no ha parat de treballar.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version