Canal Ajuntament

Cardona. Cardona acollirà diumenge la cinquena trobada de balls de cascavells de Catalunya

Serà el proper diumenge, 17 de març, amb la participació d’una quinzena de colles del territori

 

 

La Plaça de la Fira de Cardona serà l’espai protagonista d’acollir la cinquena trobada de Balls de Cascavells de Catalunya, que compta amb la participació d’una quinzena de colles d’arreu del territori.

La trobada, impulsada pel Grup de Caramelles de Pagès de Cardona amb motiu de la cloenda de la celebració dels 50 anys de l’entitat, recupera la trobada que es va fer durant quatre anys consecutius (Súria, anys 2000 i 2001; Cardona, any 2002 i Ardèvol de Pinós, any 2003).

La jornada començarà diumenge a les 9.30 hores amb la recepció de les colles i esmorzar per als participants al pavelló municipal. Acte seguit, es farà una cercavila pels carrers fins arribar a la plaça de la Fira, a les 11.00 hores, quan es preveu fer la rebuda de les colles, parlaments i la posterior mostra de Balls de Cascavells.

Les colles que hi participen són: Cascavells de l’Ametlla de Merola, Caramelles de Pagès de Cardona, Caramelles de Castelladral, Cascavells d’En Galí, Caramellaires de Fals, Els bastoners Trempats de Fonollosa, Ball de cascavells de Gironella, Caramelles de Palà de Torroella, Caramelles de Salo, Cascavells de Ribes, Caramelles de Serrateix, Tro Gros de Súria i Colla Cascavells de La Torreta.

A la tarda, després del dinar de germanor, a les quatre al pavelló municipal, es farà un sarau musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música Musicant amb la col·laboració de Lluís Marmi com a acte de cloenda.

1710272050imatge_de_whatsapp_2024-03-11_a_les_07.33.54_0e6df245.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version