Canal Ajuntament

Les Franqueses. La Policia de Proximitat fa un pas endavant amb una campanya als comerços del municipi

L'objectiu es crear canals de comunicació directes amb els establiments per incrementar la seguretat

Els establiments comercials de les Franqueses rebran durant els propers dies una visita de la Policia de Proximitat K9, la Unitat Canitat de la Policia Local. Es tracta d'una campanya d'aproximació a les botigues per crear vincles de col·laboració i generar canals directes de comunicació entre la policia i els comerciants.

Aquesta és una de les fases de desplegament de la Policia de Proximitat al municipi que, per primera vegada, focalitzarà les seves actuacions en els establiments comercials. L'objectiu és arribar a tots o a la majoria de comerciants, intercanviar dades de contacte, conèixer les seves inquietuds a nivell de seguretat i establir una línia directa de comunicació davant de possibles incidències. 

El desplegament de la Policia de Proximitat es va iniciar a les zones rurals i des de l'octubre de 2023, la Unitat Canina desenvolupa les tasques de servei directe i immediat a la ciutadania als nuclis urbans. La Policia de Proximitat K9 també s’ha incrementat i actualment està formada per dos agents i per un pastor holandès, Titán.

 

1707341322img_6998.jpg
1707341323img_7024.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version