Canal Ajuntament

Santa Coloma de Cervelló. El jovent i la gent gran oferiran una sessió de teatre solidari dins el programa de la Marató de TV3

El municipi oferirà del 15 al 17 de desembre una programació d’activitats solidàries, lúdiques i educatives enfocades a recaptar finançament per a la salut sexual i reproductiva

L’esperit solidari torna a citar-se a Santa Coloma de Cervelló gràcies a la implicació de les entitats colomines i de l’Ajuntament. Com cada any, el municipi baixllobregatí se suma a La Marató de TV3, una proposta organitzada a tot el país per la televisió pública catalana amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica, i dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. 

Amb això, del 15 al 17 de desembre es duran a terme diverses propostes entre les quals destaca l’organització d’una Marató de Teatre Solidari. Aquesta trobada comptarà amb la participació del jovent i de les persones grans sòcies de la Coral dels Avis de la Colònia Güell i del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló.

Marató de Teatre Solidari 

El diumenge, 17 de desembre, després de totes les propostes solidàries previstes pel cap de setmana, l’Ateneu Unió serà escenari de diversos espectacles en què participarà el jovent i la gent gran.

La trobada intergeneracional començarà a partir de les 18 hores i consistirà en la representació de les obres ‘SexEMBUTS’ i ‘Investigadors Vivents’ a càrrec de l’alumnat del curs teatral de la Societat Recreativa. A continuació, les persones sòcies de la Coral dels Avis de la Colònia Güell i del Casal de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló oferiran al públic ‘Coral Casalenca’, ‘Ball en línia’ i ‘Memory Songs’, en format de taquilla inversa.

Programa complet 

La programació s’encetarà el dia 15 al Centre de Recursos Juvenils Can Carletes amb la visita de la Sex Truck, una caravana pedagògica dedicada a l’educació sexual i afectiva, la qual estarà oberta de 17.30 a 20.30 hores, amb la col·laboració entre el consistori i la Diputació de Barcelona. L’endemà, 16 de desembre, el vehicle estarà col·locat a la plaça del Pi Tallat d’11 a 14 hores, i de 16 a 19 hores. 

També el dia 16, la Colònia Güell acollirà la Fira de Nadal 2023, amb un espectacle musical solidari acompanyat pel tradicional Tió, i què es desenvoluparà entre les 11.30 i les 13 hores. Durant la jornada, de 10 a 14 hores, el veïnat també podrà assistir a una trobada de venda de llibres de segona mà, els guanys de la qual es destinaran a La Marató. A més, s’organitzaran tallers d’11 a 14 hores al Centre Cívic Can Baruta a càrrec dels Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló, dels Dracs i Diables de la Colònia Güell i de Toquikitoqui Batucada. El programa s’allargarà a la tarda, ja que de les 17 a les 20 hores, l’Ateneu Unió acollirà una sessió oberta de ball country a la qual es pot participar per un donatiu de 7 €.  D’altra banda, també el 16 de desembre, es clourà el termini per participar en la cistella solidària per La Marató disponible a la Biblioteca Municipal Pilarin Bayés. El 17 de desembre al migdia el públic adult està convidat a un Vermut Solidari amb FiraVins al Centre Cívic Can Baruta. 

D’altra banda, el consistori ha habilitat un enllaç en línia destinat a les persones que, tot i no poder assistir als actes previstos, desitgin participar econòmicament amb una donació. La quantia final s’entregarà a la televisió pública catalana en nom de la vila.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version