Canal Ajuntament

Les Franqueses. La Policia Local de les Franqueses i els Mossos d’Esquadra de Granollers consoliden la col·laboració en termes de seguretat

Ja fa més d’un any que els dos cossos treballen conjuntament en diversos operatius

Aquest dimarts, Jesús Hernández, sergent, i Xavi Gil, caporal, de la Policia Local de les Franqueses i Joan Coll, cap, i Remei Linares, sotscap, de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a Granollers s’han reunit amb l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Corchado, per tal de preveure la col·laboració dels dos cossos en termes de seguretat al municipi. Ja fa més d’un any que les dues policies treballen conjuntament en operatius periòdics a diferents punts.

Ambdues parts fan una valoració molt positiva d’aquesta cooperació conjunta i han previst una planificació per continuar el treball al llarg de 2024, tot i que abans reforçaran la vigilància per la campanya de Nadal. «Ja vaig anunciar que la seguretat era un dels pilars més importants d’aquest mandat. Per això cal enfortir aquestes sinergies i prendre el compromís de continuar en aquesta línia l’any vinent», ha explicat l’alcalde de les Franqueses, Juan Antonio Corchado.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també han començat a planificar la propera Junta Local de Seguretat, que se celebrarà entre els mesos de gener i febrer de 2024. I en aquesta sessió ja es tractarà un dels temes més importants per al nou govern, que és la redacció del Pla Local de Seguretat. Una acció inclosa en el Pla d’Acció Municipal d’aquesta legislatura a les Franqueses.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version