Canal Ajuntament

Altafulla. Altafulla promou el teixit empresarial i comercial del municipi amb un vídeo i una guia

En la guia hi trobem gairebé 200 empreses altafullenques de 50 sectors diferents d'activitat

L’Ajuntament d’Altafulla vol impulsar el teixit empresarial i comercial de la vila i per això ha tirat endavant dues accions: l’edició d’una guia comercial i la publicació d’un vídeo promocional amb el lema “Posa-li cara”.  La guia conté fitxes molt pràctiques de fins 197 empreses altafullenques de fins a 50 sectors diferents. Fins el 30 de desembre es pot ampliar la guia. L’interessat/da ha de presentar una instància genèrica a l’ajuntament. 

“Volem donar protagonisme al comerç local, la restauració i els serveis que tenim a Altafulla. I ho hem fet des de l’Ajuntament per ajudar-los a tots amb un vídeo promocional i una guia d’empreses on surten tots aquests establiments i serveis. És una manera de potenciar el comerç de proximitat, perquè volem que la ciutadania consumeixi el que és local perquè és un benefici pel municipi, generant ocupació i economia” explica el regidor de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Tomàs Serra, que posa com a exemple les compres nadalenques com un bon moment per consumir a Altafulla. 

Sobre el vídeo, Serra destaca que s’ha fet curt perquè es pugui compartir a xarxes socials de forma fàcil i hi apareixen molts comerciants i empresaris del poble amb l’objectiu de donar visibilitat al teixit comercial i empresarial altafullenc.

Des d’Acomunica, l’empresa que ha realitzat el vídeo i la guia, Arnau Pérez de Tudela assenyala que “la campanya parteix de què a Altafulla hi ha un teixit empresarial i comercial molt important i que sovint es desconeix i que han volgut posar en valor a les persones que hi ha darrera i que cada dia s’esforcen o treballen per tirar endavant aquests negocis”. Pérez de Tudela apunta que l’altra idea principal de la campanya és fomentar el comerç de proximitat i pensar en aquestes persones enlloc de fer un clic i comprar per internet: “Comprar a ells és un benefici per a tots nosaltres”. També considera que Altafulla pot fer de pol d’atracció comercial dels municipis més petits del voltant.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version