Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Arriba la Fira d'Entitats de Riudellots de la Selva en un nou format

 Riudellots de la Selva reinventa la Fira d'Entitats amb una jornada plena d’activitats i tallers per donar a conèixer i acostar les entitats del poble als riudellotencs i riudellotenques.

La fira tindrà lloc el pròxim 11 de novembre de les 8.45 a les 18h a diversos indrets del municipi. La regidora Montse Vidal assegura que “les entitats del poble són les que donen singularitat i vida a Riudellots, volem que aquesta nova versió de la Fira d’Entitats sigui el reflex de la gran feina que fan dia rere dia i que els vilatans les coneguin i s’animin a unir-se a alguna d’elles”. El programa de la Fira inclou una varietat d’activitats i tallers per a totes les edats i gustos.

La jornada començarà a les 8:45h amb una caminada saludable i cultural titulada "Història mil·lenària de Riudellots: De la Via Augusta al naixement del poble", dirigida per Elvis Mallorquí i amb sortida des de la plaça de l'Ajuntament. A les 10h, a la pista lúdica, es celebrarà un torneig 3x3 de bàsquet. Els participants rebran un tiquet per a dinar a la Fira. També a les 10h a la sala polivalent, es presentarà l'”Agenda Llatinoamericana 2024: Descolonitzar el món i la vida". En acabar, s'oferirà una degustació de productes d'Oxfam Intermón. Més tard, a les 11h, els Gegants de Riudellots sortiran a la plaça de l'Ajuntament per alegrar els assistents de la fira. Al migdia, es durà a terme un taller de sardanes per a petits i grans, a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Riudellots. I a la 13h, la Comissió de Festes organitzarà una botifarrada popular. A més, hi haurà broquetes de fruita en col·laboració amb l’Oncolliga de postres. Encetarem la tarda, a les 16h, amb un parc d'aventures i un castell inflable per a tots els infants i joves de Riudellots.

I a la sala polivalent, a les 17h, "Les Veus del Cric" oferiran un concert. Finalment, la fira acabarà a les 18h, amb un berenar de castanyes, moscatell i pa amb oli i sucre per a tots els assistents, amb la col·laboració del Casal de Jubilats. Durant el berenar, es farà la rifa d'una panera de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Riudellots (ACC). A més d'aquestes activitats programades, al llarg del dia hi haurà altres serveis i tallers oferts per diverses entitats, com el Club Ciclista, ACER, la ACC i el Club de Petanca, entre altres. Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament per l'Ajuntament i nombroses entitats de Riudellots, com la Comissió de Festes, el Casal de Jubilats, la Colla Gegantera, l'Agrupació Sardanista, el Club Ciclista i moltes més, en un esforç per unir la gent de Riudellots i celebrar la diversitat de la localitat.

Podeu consultar tot el programa detallat en aquest enllaç: https://www.riudellots.cat/uploads/imagenes/755-fira-dentitats-de-riudellots-2023-1.pdf'1698746978 


1699868029fira0.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version