Canal Ajuntament

Sitges. L’Ajuntament de Sitges edita un conte dedicat a la Malvasia i il·lustrat per Pilarín Bayés

L’Ajuntament distribuirà el conte entre les persones que participin a la gimcana familiar i completin la butlleta. La iniciativa, que compta amb la participació d’una trentena de comerços, pretén dinamitzar el comerç de la vila mentre es difon el coneixement i la tradició de la Malvasia de Sitges.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha editat el conte ‘Petita història de la Malvasia’, il·lustrat per Pilarín Bayés i escrit per Noemí Milà i Alba Gràcia. Les persones, que participin a una gimcana familiar pels comerços de la vila i completin la butlleta una vegada completada la prova, podran obtenir el llibre. Aquesta és una acció que s’emmarca en la 9a edició de la Setmana de la Malvasia, que se celebra a Sitges del 9 al 19 de novembre.

La butlleta estarà correctament omplerta quan hi hagi els 9 segells. Una vegada estigui feta, caldrà entregar al conserge del Mercat Municipal i allà mateix es podrà recollir el conte, fins a exhaurir els exemplars perquè són limitats. Finalment, es farà un sorteig el 18 de novembre a les 12 h al Mercat Municipal, on també es podrà ensenyar la butlleta i, si encara queden llibres, també es podran recollir aquest mateix dia. Entre totes les butlletes participants, s’escolliran les guanyadores que obtindran regals. Els obsequis  per als infants seran un Ukelele i quatre Ocarines (cortesia de la botiga Music&Sons), i per a les persones adultes, un lot de Malvasia de Sitges i entrades per visitar el CIM.

La gimcana familiar forma part de la campanya ‘És l’hora de collir el raïm” Ens ajudes?”, que pretén dinamitzar el comerç local alhora que es difon el coneixement i la tradició de la Malvasia de Sitges a la ciutadania.

La iniciativa compta amb la participació d’una trentena d’establiments comercials. Per identificar-los, exposaran al seu aparador una reproducció d’un gotim de Malvasia i també es podran consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges.

Petita Història de la Malvasia de Sitges 

El conte ‘Petita Història de la Malvasia de Sitges, editat per l’Ajuntament de Sitges i  l’editorial Mediterrània, està il·lustrat per Pilarín Bayés i escrit per Noemí Milà i Alba Gràcia.

Es tracta d’una obra plena d’història, llegendes i, sobretot, Malvasia de Sitges explicada per a la mainada de la casa. A través d’un relat entretingut s’apropa la història i la importància d’aquest patrimoni líquid als més menuts.

Aquesta obra se suma a la mítica col·lecció de llibres infantils Petites històries il·lustrats per Pilarín Bayés que apropen els lectors a tradicions, festes populars, indrets, associacions i icones del patrimoni cultural, gastronòmic i artístic de Catalunya.   

Comerç i Esdeveniments culturals de la vila

Per dinamitzar el comerç de proximitat i reforçar la seva singularitat, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges promou diverses d’activitats que estiguin associades a esdeveniments culturals i significatius de la vila. La finalitat és apropar el comerç a la ciutadania perquè coneguin la gran diversitat d’oferta de productes i serveis, i alhora, oferir una experiència vivencial i de caràcter local, a l’hora d’anar a comprar. 

Aquesta suma de sinèrgies va començar amb el projecte Comerç Fantàstic que uneix el Festival de Cinema i el sector comercial.

Gimcana Familiar – Campanya ‘És l’hora de recollir el raïms Ens ajudes?’

A partir del 9 de novembre i fins al dia del sorteig

Premi:– ‘Petita Història de la Malvasia’ Malvasia il·lustrat per Pilarín Bayés – si es presenta la butlleta segellada amb els 9 segells a la                     consergeria del Mercat Municipal    

Localització de l’urna i horari per dipositar les butlletes:

  • Mercat Municipal, de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 h a 20.30 h

Sorteig de premis

  • Data: 18 de novembre
  • Horari: 12 h
  • Lloc: Mercat Municipal (davant la parada 33)

     Premis

  • Per als infants: un Ukelele i quatre Ocarines (cortesia de la botiga Music&Sons)
  • Per als adults: un lot de Malvasia de Sitges i entrades per visitar el CIM

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version