Canal Ajuntament

Vidreres. L’Ajuntament de Vidreres encarregarà un Pla de Mobilitat Urbana

Aquest pla té per objectiu millorar la seguretat viària de les tres entrades al municipi. 

A banda, també s’obrirà un procés de participació ciutadana per conèixer les inquietuds dels ciutadans del municipi 

L’Ajuntament de Vidreres encarregarà un Pla de Mobilitat Urbana per a millorar la seguretat dels vianants i conductors, especialment a les tres entrades que donen accés al municipi.

Després de tres mesos de funcionament dels nous radars, l’ajuntament de Vidreres ha cregut convenient analitzar el seu funcionament i eficàcia per a reduir els accessos de velocitat i millorar la seguretat viària. Per fer-ho, el passat 16 de setembre va ordenar-ne la suspensió provisional i, des de llavors, no multen tot i que segueixen recopilant dades.  

El Pla de mobilitat conclourà si la ubicació d’aquests radars és l’adequada o si s’ha de modificar l’emplaçament. En aquest sentit, Jordi Camps, alcalde de Vidreres, ha destacat que: “s’han de prendre mesures, ja que no podem tolerar que alguns vehicles entrin a altes velocitats al municipi, especialment les detectades per la carretera de Lloret, perquè es posa en risc els vianants i als altres conductors”. 

Prèviament a l’entrada en funcionament dels tres radars, el Cap de la Policia Local i la Secretaria municipal van emetre un informe que exposava que era l’Ajuntament de Vidreres qui tenia la competència sancionadora a la via. 

S’obrirà un procés de participació ciutadana 

Complementàriament a la redacció del Pla de Mobilitat, l’ajuntament de Vidreres vol conèixer l’opinió i suggeriments dels veïns del municipi. Per aquest motiu, pròximament, s’obrirà un procés de participació ciutadana mitjançant una enquesta sobre la ubicació i la utilitat dels radars com a mesura dissuasiva i correctora per reduir la velocitat dels vehicles. 

Jordi Camps ha explicat que “a l’Ajuntament ens han arribat diverses demandes de veïns demanant-nos la importància de regular les entrades del municipi per la inseguretat que tenen en creuar o passejar per les voreres. És precisament per aquesta inseguretat que hem optat per obrir aquest procés de participació ciutadana i conèixer la seva opinió”. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version