Canal Ajuntament

Vidreres. L’Ajuntament de Vidreres presenta les línies fonamentals del pressupost del 2024

La presentació de les línies fonamentals dona pas a la definició de les inversions i grans actuacions que es realitzaran l’any vinent.  Els veïns i veïnes del municipi poden fer suggeriments a l’Ajuntament a través de ‘Participa en els pressupostos de Vidreres’ per fer suggeriments de millores al municipi. 

Durant el ple ordinari de l’Ajuntament de Vidreres s’ha donat compte de les línies fonamentals del pressupost de l’any 2024. Ara és el moment de donar pas a la definició de les inversions i les grans actuacions per al pròxim any i poder establir les línies principals de l’estructura pressupostària, tal i com ha explicat el regidor d’Hisenda, Gerard Morgado. 

Com a novetat, aquest any la població de Vidreres podrà participar en la definició dels pressupostos sota el lema ‘Participa en els pressupostos de Vidreres’, on s’ha facilitat un formulari per fer arribar les actuacions, necessitats i suggeriments per tal que es puguin incorporar als pressupostos del 2024. 

A més, en la sessió plenària es va fer l’aprovació dels comptes generals per al 2022 i es va donar compte de la liquidació trimestral 

Podeu recuperar el Ple de Vidreres des del Canal Youtube de l’Ajuntament. 

Foto: Moment del ple celebrat ahir al vespre

1697184773captura_de_pantalla_2023-10-10_a_las_20.50.22.png


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version