Canal Ajuntament

Llagostera. L’Ajuntament de Llagostera inicia una ronda de visites a les empreses del municipi

Amb la voluntat de donar a conèixer els serveis i les línies d’actuació del nou govern de l’Ajuntament de Llagostera, l’alcalde Narcís Llinàs i el regidor de Llagostera Activa, Àlex Maqueda, han iniciat aquesta setmana una ronda de visites per entrevistar-se amb els responsables de les principals empreses del municipi.

Aquestes trobades també han de servir per conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats empresarials i d’ocupació i completar el cens d’empreses que s’està duent a terme des de l’Àrea de Promoció Econòmica així com potenciar-ne la seva coneixença i relació amb d’altres agents del territori.  

La primera de les visites ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a l’empresa Can Companyó Cat, S.L. (CCCat), una empresa familiar que combina la tradició dels treballs del camp amb les noves tecnologies per obtenir un oli d'oliva verge extra de gran qualitat.

Fibra òptica

Bona part d’aquestes empreses estan ubicades a l’extra radi del nucli urbà o fora del polígon industrial i tenen limitat als serveis de telecomunicacions, com ara la fibra òptica. En aquest sentit l’Ajuntament de Llagostera està treballant per poder fer arribar aquest servei a aquestes empreses i disseminats del municipi mitjançant un acord amb empreses operadores, tal com s’ha fet recentment a Riudellots de la Selva.

Sobre Llagostera Activa

Llagostera Activa és un servei de promoció de l’activitat econòmica del municipi que gira al voltant de temàtiques complementàries com ara l’ocupació, la intermediació laboral, la formació, la creació i dinamització d’empreses, les fires i mercats, el turisme i el comerç.

Foto: Moment de la visita. Marc Sureda / Canal Ajuntament


16965270141.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version