Canal Ajuntament

Sant Cugat. Maria Farriol assumeix les funcions de direcció de l’OAMCCSC

Dirigirà, de manera transitòria, el Teatre-Auditori i el Servei de Biblioteques, en substitució de Gerald Fannon i Maria Àngels Granados

El Teatre-Auditori té des d’avui nova direcció. Es tracta de la programadora cultural Maria Farriol a qui la Junta de Govern de l’OAMCCSC (Organisme Autònom Municipal Centre Cultural Sant Cugat) ha encarregat la direcció de l’equipament i del servei de Biblioteques.

El nomenament de Farriol, que té caràcter transitori, referma l’aposta del govern per aprofitar el talent i l’experiència del personal municipal per assumir funcions directives. La nova directora ha treballat durant més de 15 anys a l’àmbit de Cultura i actualment formava part del departament de programació del Teatre-Auditori. Amb la incorporació de Maria Farriol, de reconeguda trajectòria professional dins el camp de les arts escènicomusicals, es vol donar un nou impuls al Teatre-Auditori i cercar encara molts més públics i eixamplar-los amb el Pla d’Acció que ha presentat per als propers anys. 

Maria Farriol substitueix en el càrrec Gerald Fannon i Maria Àngels Granados a qui fa tres anys se’ls va encarregar de manera interina la codirecció de l’OAMCCSC, després de la renúncia forçosa de Pep Tugues (2005-2020). Anteriorment, havien dirigit el TA, Frederic Sesé (1993), Tomàs Seix (1993-2000) i Àngels Seix (2000-2005).

Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat: “Vull agrair al Gerald Fannon i la Maria Àngels Granados la seva dedicació durant els darrers tres anys i l’excel·lent tasca al capdavant del nostre Teatre-Auditori, així mateix, desitjo molta sort i encerts a la nova directora de l’OAMCCSC que comptarà amb la col·laboració d’un gran equip de professionals” 

Pel que fa al procés selectiu, que es va engegar fa tres anys, es va publicar una llista d’admesos i exclosos provisional i es van presentar al·legacions. Els afectats no van obtenir resposta i el concurs públic va quedar aturat en aquesta fase. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit deixar-lo sense efecte perquè, amb el pas del temps, aturat i sense resolució, i amb el canvi de govern, es vol donar un nou impuls a l’Organisme Autònom, tant a les Biblioteques com al Teatre-Auditori. Això també coincideix amb l’anàlisi i revisió de l’estructura directiva de la nova gerència, i que es tindrà en compte a l’hora de convocar el nou procés selectiu, tasca que queda en mans de la Junta de Govern de l’OAMCCSC.

En aquest sentit, es proposa que una nova persona assumeixi les funcions directives fins que plaça de Direcció de les arts escènicomusicals de la ciutat sigui convocada en un concurs públic i obert, i d’aquesta manera resoldre i proveir la plaça.

En aquesta reflexió també es valorarà el model de gestió del Teatre-Auditori i del Servei de Biblioteques per tal de trobar el que sigui més apropiat per ambdós serveis.

INTEGRAR NOUS EQUIPAMENTS 

Una de les primeres tasques de la nova direcció de l’OAMCCSC serà trobar un bon encaix a la ciutat del nou Teatre La Unió, en coordinació amb el Teatre-Auditori, així com un model de gestió per potenciar aquest espai escènicomusical. 

Entre els projectes culturals de la ciutat, l’Ajuntament també s’ha fixat com a objectiu fer possible la construcció d’una nova biblioteca central, amb una organització i un servei molt més efectius i a l’altura d’una ciutat que en el futur arribarà als 100.000 habitants.

Currículum Maria Farriol 

1696331398maria_farriol_1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version