Canal Ajuntament

Sitges. Sitges promou una nova edició de la campanya de Comerç Fantàstic durant el Festival de Cinema

Del 5 al 15 d’octubre, Sitges viu una nova edició del festival de cinema. Establiments i carrers es guarneixen per a l’ocasió.

Sota el lema Comerç Fantàstic, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i el festival programen un conjunt d’activitats paral·leles per dinamitzar el comerç local. Entre les propostes hi haurà la tradicional gimcana infantil, els curts a la fresca i cercaviles amb música de pel·lícules pels eixos comercials.  

Gimcana infantil ‘Troba el Jack’ 

 Aquest és un joc familiar que enguany porta per títol ‘Troba el Jack’. Els infants han d’entrar als comerços adherits a la campanya i buscar enmig dels aparadors la reproducció del protagonista Jack Skellington del film ‘Malson abans de Nadal’ de Tim Burton que estarà amagada.

Un cop s’han trobat totes les reproduccions i omplerta la butlleta amb tots els segells de les botigues caldrà dipositar-la en una de les dues urnes que estaran instal·lades al Mercat Municipal i a l’oficina de Turisme, ubicada a la plaça Eduard Maristany.

Passos per fer la gimcana infantil:

 1. Agafeu una butlleta
 2. Busqueu la reproducció d’en Jack
 3. Segelleu totes les caselles
 4. Ompliu la butlleta
 5. Dipositeu-la a les urnes

 

El divendres 13 d’octubre tindrà lloc el sorteig al Mercat Municipal a les 17.30 h per determinar els 5 guanyadors i seguidament es farà l’entrega de premis. Tots els guanyadors podran obtenir diferents premis, entre els quals, marxandatge del Festival, entrades per a la Cloenda del Festival, Breakfast & Vip Tour Obsequi de l’Editorial Cruïlla i de l’Abacus Cooperativa.

 

Curts a la fresca 

En el marc de les activitats paral·leles, també es projectaran curts a la fresca en dues sessions els dies 6 i 13 d’octubre a la plaça Catalunya a les 20.30 hores. La regidoria de Promoció Econòmica oferirà una programació de curtmetratges seleccionada pel Festival de Cinema. 

 

Cercaviles amb música de pel·lícules 

Per escalfar l’ambient als carrers de la vila, durant dos dies es faran cercaviles amb música de pel·lícules. El dia 7 d’octubre es podrà escoltar música en viu al Mercat del Dissabte i per l’eix comercial del Poble Sec i el dia 13 d’octubre durant l’entrega de premis de la gimcana ‘Troba el Jack’ al Mercat Municipal i també a l’eix comercial del centre vila.

 

CALENDARI D’ACTIVITATS PARAL·LELES 

 

 *Gimcana infantil ‘Troba el Jack’

 • Del 5 al 13 d’octubre als comerços adherits
 • Entrega de premis 13 d’octubre a les 17.30 h Mercat Municipal
 • Butlleta per agafar als comerços adherits

 

*Curts a la fresca 

 • 6 d’octubre plaça Catalunya 20.30 h Entrada lliure
 • 13 d’octubre plaça Catalunya 20.30 h Entrada lliure

 

*Cercaviles amb música de pel·lícules 

 • 7 d’octubre -Mercat del dissabte i Poble Sec
 • 13 d’octubre - entrega de premis de la gimcana 'Troba el Jack' al Mercat Municipal i al centre vila.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version