Canal Ajuntament

Sant Cugat. L’Ajuntament proposa una ubicació alternativa per a l’escola la Mirada en cas que l’actual litigi no es resolgui favorablement

En la reunió amb la direcció de l’escola, l’AFA i l’associació de veïns de Volpelleres s’ha platejat com a nou emplaçament el terreny que actualment ocupa l’aparcament a tocar de l’escola, que s’uniria a d’altres terrenys adjacents 

Les parts valoren que aquesta és una bona línia de treball i s’emplacen a continuar treballant les propostes actuals sobre la construcció de l’escola 

L’equip de govern s’ha reunit  aquesta tarda amb l’equip directiu de l’Escola la Mirada, l’AFA i l’Associació de veïns de Volpelleres per tractar els diferents temes que afecten aquest centre educatiu.

En la trobada, s’ha explicat la possible alternativa per a la ubicació de la nova escola, en cas que l’actual situació judicial no variï. S’ha platejat com a nou emplaçament el terreny que actualment ocupa l’aparcament a tocar de l’escola, que s’uniria a d’altres terrenys adjacents, per encabir la totalitat de l’equipament. Arribat el cas, s’ha acordat que l’equip educatiu participarà en la confecció del nou projecte. Es treballa també en una nova ubicació per substituir l’aparcament. 

D’una banda, s’han repassat aquelles actuacions realitzades per l’Ajuntament abans de l’inici del curs, com la instal·lació d’un nou espai de joc (rocòdrom) amb sorral al pati de l’escola,  l’adequació i ampliació de l’espai del patí amb un nou tancament, així com amb la preparació de l’espai per a la col·locació dels nous mòduls. 

En aquest sentit, s’està treballant  també per a la instal·lació dels futurs mòduls que han de donar servei el curs 2024-2025. En la reunió mantinguda aquest matí per part de la direcció de l’escola, representants de l’AFA i el departament d’Educació de la Generalitat, s’ha instat a aquest últim a fer possible la instal·lació dels mòduls per al proper curs durant el mes de juny i que entrin en correcte funcionament a l’inici del curs escolar.

També s’ha tractat en la trobada a l’alcaldia la qüestió de la cuina, per la qual es busca un emplaçament dins del barri de Volpelleres i d’aquesta manera poder millorar el servei.

Totes les parts han acordat seguir treballant i es convocarà una propera reunió durant la primera quinzena d’octubre. 

Josep Maria Vallès, alcalde: “Des del primer dia que vaig arribar a l’alcaldia m’he preocupat per la situació de l’escola la Mirada, he treballat perquè el curs comencés en les millors condicions, i estem ja planificant el curs vinent, alhora que hem buscat una nova ubicació com alternativa en el cas que la proposta actual no es pugui fer. ”


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version