Canal Ajuntament

El trenet turístic d'Altafulla es posa en marxa aquest divendres

Enguany assumeix la gestió del servei ATECA, que compta amb una subvenció de l'Ajuntament per tirar-lo endavant

Altafulla ja disposa, un any més, del trenet turístic. Un servei que es posa en marxa aquest divendres 23 de juny coincidint amb el tret de sortida a la temporada estival. De fet, aquestsa setmana el vehicle ja ha anat rodant pels carrers de la vila a mode de proves, per tal de poder calcular la ruta a fer i les parades on es podrà recollir la gent, ha explicat el regidor de Turisme, Tomàs Serra.

El trenet turístic d'Altafulla estarà en marxa fins a mitjan mes de setembre, un cop passada la Diada Nacional i la Festa Major Petita d'Altafulla. Serra ha dit que "es tracta d'un servei que havia patit alguns alts i baixos l'any passat", que enguany es volen evitar tot encarregant-li a l'Associació Turística d'Emprearis i Comerciants d'Altafulla (ATECA) la seva gestió. De fet, per aquest motiu s'ha concedit a l'entitat una subvenció de 2.000 euros, que s'uneix als 3.000 que ja rep per la seva activitat regular.

En aquest sentit, el president d'ATECA, Josep Maria Lloret, confia que el servei sigui un èxit i que la gent el faci servir. És per això que s'han posat preus populars i s'ha establert un recorregut amb la voluntat de ser el més ampli possible, entre el poble i la platja, i que no es faci pesat.

El trenet funcionarà tant al matí com a la tarda, si bé a la segona part del dia tindrà més freqüències. Al matí sortirà a les 11:30h i a les 12:30h des de davant del Castell, i a la tarda ho farà a cada hora en punt a partir de les 17h i fins a les 21h des de davant de l'Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, al costat de l'Altafulla Mar Hotel. Les parades establertes són: a la piscina municipal, a la Ronda (a l’alçada de la plaça de la Pedrera i a l’alçada del carrer Avellaners), a la plaça Martí Royo, a la plaça del Pou i a la cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote. Estan convenientment senyalitzades i hi consta un horari aproximat de pas.

Pel que fa als tiquets, a més de poder adquirir-los a l'Oficina de Turisme i al mateix trenet, enguany es podran comprar a diversos establiments de la vila. El preu del recorregut sencer és de 4€, el de mig recorregut costa 2€, i l'abonament de 10 viatges val 30€.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version