Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'ajuntament de Cassà firma un acord amb Catalunya Banc per promoure habitatges de lloguer social

 Inicialment l'entitat bancària només posa a disposició de l'ajuntament 1 pis de lloguer social però es preveu que aquesta xifra augmenti 

L'acord és fruit de la tasca feta des de la Comissió pel dret a l'habitatge de l'ajuntament de Cassà formada l'any 2012

El consistori cassanenc firmarà al llarg del dia de demà un conveni amb l'entitat bancària Catalunya Banc per promoure el lloguer social en els habitatges desocupats del municipi i que són propietat del banc. Inicialment hi haurà 1 sol pis de lloguer social però es preveu que aquesta xifra augmenti a mesura que surtin del SAREB.

Catalunya Banc ha posat els pisos desocupats dels municipis a disposició del Departament de l'Habitatge de la Generalitat. Són els ajuntaments els que han de gestionar les llars buides localitzades al seu municipi.

El consistori cassanenc està treballant en aquesta qüestió des del 2012 a través de la Comissió pel dret a l'habitatge. En un primer moment l'objectiu d'aquest grup de treball era informar sobre els desnonaments i donar suport a les famílies del poble que el patien. Posteriorment, una de les grans línies de treball ha estat promoure l'ocupació dels pisos d'entitats bancàries buits. 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version