Canal Ajuntament

Peralada . Torna el Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada amb música de compositors locals

Peralada dona a conèixer la programació del 26è Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec. Enguany, el festival aposta per autors locals: l’homenatge al peraladenc Josep Cervera i el concert d’homenatge a Pau

Casals, amb obres del peraladenc Joaquim Serra.

Aquest estiu, el Cicle oferirà sis propostes musicals, de diversos gèneres, per gaudir de les nits d’estiu en l’entorn del claustre romànic de Sant Domènec.

El primer concert tindrà lloc el diumenge 2 de juliol (20 h) i els protagonistes seran la Coral de Peralada, Alauda Duett i Marc Romero, combinant cant coral, violí, viola i piano.

Després d’aquest primer concert, arribarà el 15 de juliol (20 h) El contrabaix de Peralada, un concert en homenatge al peraladenc Josep Cervera amb la formació de Daniel Blanch, Christoph Rahn i Kalina Macuta, que interpretaran obres de compositors peraladencs i altres compositors catalans a piano, contrabaix i violí. Completen la programació el conjunt a cappella Quartet Mèlt, amb la gira del 10è aniversari Celebrem, el dissabte 22 de juliol (22 h), la banda de jazz La Vella Dixieland el dissabte 29 de juliol (22 h), les tradicionals havaneres de Les Anxovetes En femení el dijous 10 d’agost (22 h) i el concert homenatge a Pau Casals de Carles Marigó, Gemer Kerimli i Quim Gorgot-Palau amb les obres del peraladenc Joaquim Serra i Corominas i Gaspar Cassadó i Moreu, a piano, violí i violoncel.

Tots els concerts són d’entrada gratuïta excepte els de Quartet Mèlt i de La Vella Dixieland, que és a 5 euros. Les entrades dels concerts de pagament es podran adquirir al Centre Cultural Sant Domènec a partir de l’1 de juliol.

Esperem que sigui del vostre interès i esperem que en feu el màxim de difusió possible.

El Cicle continua comptant amb la col·laboració del Festival Internacional de Musica Castell de Peralada, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version