Canal Ajuntament

Vallbona convoca els ajuts per a l’adquisió de llibres de text, material escolar i llicències digitals per al curs 23/24

Es poden sol·licitar del 26 de juny al 27 de juliol a l’Ajuntament 

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha publicat les bases per a concessió d’ajuts a les famílies dels alumnes dels centres d’educació infantil, primària i secundària del municipi puguin adquirir llibres de text, material escolar i llicències digitals per al curs 23/24. Les sol·licituds per als ajuts es poden presentar de dilluns 26 de juny a dijous 27 de juliol a l’Ajuntament de Vallbona. La notificació de la resolució de les sol·licituds es farà com a molt tard el 31 d’agost.

Poden optar a aquestes beneficis les famílies que estiguin empadronades a Vallbona d’Anoia, tinguin una renta per càpita mensual no superior a 300 euros, i no ser titulars o copropietaris de més d’un habitatge.

A l’hora de concedir els ajuts es valorarà la capacitat econòmica de la unitat familiar, la composició familiar, la situació sociofamiliar, les problemàtiques de salut, la participació activa en el procés formatiu i/o laboral i la participació activa en el procés d’integració social, a banda d’altres criteris de caràcter social que valorarà l’educadora.

 

Per optar als ajuts cal presentar una instància amb el model normalitzat per a subvencions i adjuntar-hi tota la documentació sol.licitada a les bases. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version