Canal Ajuntament

Sitges. L’Ajuntament de Sitges obre el termini per sol·licitar l’ajut econòmic per a la creació d’empreses

Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de juliol a través del portal municipal

L’Ajuntament de Sitges ha obert el termini per sol·licitar l’ajut econòmic per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins al 28 de juliol a Promoció Econòmica. L’objectiu és incentivar l’autoocupació i donar suport a les empreses o persones treballadores autònomes que decideixen iniciar la seva activitat econòmica a la vila. Les empreses s’han d’haver creat entre l’1 d’agost de 2022 fins al 30 de juny de 2023.

Entre els requisits per optar a l’ajut hi ha presentar un pla de negoci, un pla econòmic-financer detallat i també cal que l’activitat econòmica i el domicili fiscal estigui a Sitges. També poden optar-hi persones autònomes o empreses que tinguin el domicili fiscal fora del terme municipal de Sitges, però desenvolupin l’activitat econòmica en un local ubicat dins del terme municipal, i que el nombre de persones treballadores contractades sigui inferior a 12. 

L’import de la subvenció serà com a màxim del 80% de les factures presentades, excepte l’IVA de la despesa que no formarà part de la despesa finançable. Així l’import màxim de l’ajut és de 6.000 €. Per a aquelles activitats econòmiques desenvolupades en el domicili de residència de la persona emprenedora l’import màxim de l’ajut es fixa en 1.000 €.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges destina un total de 75.000 euros aquest 2023 per impulsar aquest ajut econòmic.

Properament es procedirà a l’obertura de la convocatòria de l’ajut destinat a fomentar la contractació i la millora de l’ocupació. A través d’aquests dos ajuts, l’Ajuntament de Sitges pretén recolzar el creixement del teixit productiu de la vila i col·laborar amb les empreses/autònoms els quals realitzen contractacions de personal amb millors condicions laborals.

Convocatòria:

https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/ajuts/ajuts-i-subvencions-de-lajuntament-de-sitges-per-autonoms-i-empreses-per-lany-2023

Termini per presentar sol·licituds: del 17 de juny al 28 de juliol de 2023 (ambdós inclosos)

Presentació de sol·licitud: A través del portal de tràmits, https://carpeta.sitges.cat o a l’enllaç directe https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=595 

Bases:

https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/ajuts/bases-dels-ajuts-i-subvencions-a-la-contractacio-i-la-creacio-dempreses

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version