Canal Ajuntament

Llagostera. Recta final als treballs per itineraris segurs i accessibles per accedir al mercat, a l’Escola Lacustària i a l’Institut de Llagostera

Aquesta setmana s’estan ultimant els treballs d’eliminació de barreres arquitectòniques i arranjament de l'itinerari del mercat entre el carrer de la Coma, Music Aguiló i l’avinguda de l'Esport. 

“L'objectiu d'aquestes obres és fer una via més accessible rebaixant les voreres, repintant els passos de vianants i instal·lant senyalització” tal i com ha explicat l’alcalde en funcions, Antoni Navarro. 

Els treballs compten amb una subvenció del Servei Català de Trànsit en el marc de la convocatòria per a la concessió de subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà. L’actuació ha suposat una inversió de 13.649,05€.

Zona segura a l’escola Lacustària i l’institut

Amb la voluntat de millorar l’accés de les famílies i alumnes de a l’Escola Lacustària s’ha habilitat un itinerari segur pintat a terra i degudament senyalitzat. Així mateix a la zona de l’Institut s’ha habilitat una zona d’aparcament d’autobusos i s’ha pintat un pas de vianants a la porta d’accés principal de l’institut.
168718093216062023-_dsc2557.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version