Canal Ajuntament

Blanes. El barri d’Els Pins de Blanes celebra dissabte el 13è Sopar Solidari amb Dapaong (Togo)

A les 20 h es farà una missa concelebrada amb un capellà nadiu de Togo seguit pel tradicional sopar popular i un concert amb la soprano Karol Luque

Aquest dissabte el popular barri d’Els Pins de Blanes celebrarà un esdeveniment propi d’aquests dies en què la primavera comença a quedar meteorològicament enrere i ens preparem ja per l’arribada de l’estiu. Es tracta del Sopar Solidari amb Dapaong (Togo), que aquest 2023 hagués arribat ja a la seva 15ena edició si no hagués estat per la pandèmia.

L’esdeveniment del 13è Sopar Solidari amb Dapaong s’encetarà a les vuit del vespre, amb una missa allotjada a la Parròquia Sagrada Família d’Els Pins, concelebrada pel seu rector, Josep Perich, amb Mossèn Jean Baptiste Kamman, nadiu de la localitat africana amb qui està agermanada l’església blanenca. Després, l’activitat es traslladarà a l’exterior del temple, a la placeta que hi ha just al seu darrera, entre els carrers Francesc Macià i Isaac Albèniz.

Allí se celebrarà el Sopar de Germanor a base de menjar casolà, encapçalat com és habitual pel bon humor amb què cada any s’ha perpetuat l’activitat. La vetllada es completarà amb un missatge d’agraïment de la gent de Dapaong, així com amb un concert a càrrec de la soprano Karol Luque, que l’any passat ja va fer les delícies del públic assistent amb la seva interpretació de diversos passatges d’òpera, així com d’altres peces contemporànies.

Per participar al sopar cal fer una aportació-donatiu de 10 € cada tiquet. Es poden adquirir a l’Església i Rectoria d’Els Pins de 18 a 19 h. L’activitat, que té l’objectiu de poder finançar diverses beques perquè els alumnes de l’Escola de Dapaong puguin seguir els seus estudis, està organitzada per la Comissió d’Agermanament amb Dapaong amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, la Parròquia Sagrada Família d’Els Pins, l’Equipament de So de Pere Viñas, Pastisseria Gallostra i MGF Gestions.

1686931275sopar_solidari_amb_dapaong_(22).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version