Canal Ajuntament

Blanes. L’Ajuntament celebra dijous el darrer ple ordinari de l’actual mandat

Demà dijous, 25 de maig, l’Ajuntament de Blanes ha convocat el darrer ple ordinari d’aquest mandat 2019-2023, amb un total de 12 punts a l’ordre del dia. Els quatre primers punts són els habituals de cada sessió, amb l’aprovació de les actes de les anteriors trobades –en aquest cas la ordinària del 27 d’abril i l’extraordinària del 2 de maig-, seguida pel repàs de les resolucions d’Alcaldia i la Junta de Govern Local.

El primer punt de debat serà el sisè, on es tractarà la voluntat de mantenir el conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació pel desplegament el Pla Educatiu d’Entorn. Els dos següents temes que es proposarà aprovar tenen a veure amb el nomenament de dos espais dedicats a sengles dones que ens han deixat els darrers mesos, a qui es vol retre un homenatge pòstum per la seva trajectòria vital i professional pública.

D’una banda, se sotmetrà a aprovació que es nomeni la Sala de Plens Municipal com a Sala Maria Dolors Oms i Bassols en record de qui va ser la primera alcaldessa de l’actual democràcia, així com també l’única dona que fins ara ha ocupat aquest càrrec al municipi. D’altra banda, es proposarà aprovar el nomenament de l’Estudi d’Emissions de Ràdio Blanes com a Sala Joanna Fernández Berney en record de qui va ser la directora d’aquest mitjà durant 25 anys.

El següent tema a debat serà la cessió de tres finques municipals situades al barri de Valldolig perquè siguin cedides a la Fundació Salas, interessada en la promoció de 76 habitatges per a lloguer social. Tot seguit es tractarà una modificació de la relació de llocs de treball de la plantilla orgànica del consistori, així com l’aprovació del Compte General de l’exercici pressupostari del 2022.

Com és habitual en totes les sessions plenàries de caràcter ordinari, el darrer punt a l’ordre del dia serà l’apartat de Precs i Preguntes. El ple municipal d’aquest proper dijous tindrà lloc a la Sala de Plens a partir de les 7 del vespre, i serà emès en directe per streaming al Facebook de l’Ajuntament https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes, així com al seu YouTube https://www.youtube.com/@televisioblanes i al web municipal https://www.blanes.cat/docweb/pledirecte

1684928217ple_27_abril_2023_(1).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version