Canal Ajuntament

Comencen les obres de millora del clavegueram del barri del Xaró a La Pobla de Claramunt

Ja es treballa en les obres de millora del clavegueram al barri del Xaró de la Pobla de Claramunt, una actuació que compta amb un pressupost de 48.000 euros finançats a través de la subvenció de la Diputació de Barcelona. Aquesta és la primera fase prevista en el marc del pla de reparació del clavegueram d'aquest nucli i se centra en un tram de l'avinguda Corral de la Farga. Després d'una àmplia inspecció realitzada entre els darrers mesos de 2021 i l'inici de 2022, es detectaven en aquest tram de la xarxa diversos problemes, com ara juntes degradades, connexions defectuoses, inundacions parcials i acumulació de brutícia.

Donat l’abast d’aquests problemes, es proposava la substitució total la qual cosa implica la substitució de fins a 260 metres lineals de canonada de formigó prefabricat per una nova canonada de polietilè, la construcció de 5 nous pous de registre i la realització de connexions amb els embrancaments existents.

El traçat de la nova canonada seguirà el mateix recorregut de l'existent. El col·lector rep les aigües residuals procedents de l'Estació de Bombeig i Reixes (EBAR) Xaró, que recull les aigües del mateix barri i del municipi veí de la Torre de Claramunt.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version