Canal Ajuntament

Més de 2.000 usuaris han utilitzat el transport comarcal durant el primer trimestre del 2023

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestiona el servei de transport entre municipis de la comarca per facilitar la comunicació i l'accés de serveis, un servei que compta amb el finançament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest primer trimestre de l'any l'han usat més de 2000 usuaris, el que representa un augment del 56% en comparació amb el mateix trimestre de l'any passat.

El servei que ha sofert major increment aquest primer trimestre ha estat Sta. Coloma de Queralt-Les Piles-Rocafort de Queralt- Sarral-Pira-La Guàrdia dels Prats-Montblanc amb un 428% respecte al primer trimestre de l'any anterior. La línia 4 Belltall-Solivella-Blancafort-La Guàrdia dels Prats-Montblanc ha tingut un increment del 44% respecte al primer trimestre de l'any anterior.

 

Pel que fa a la línia Rojals-Montblanc i Prenafeta-Montblanc no es pot tenir en compte en la comparativa, ja que durant el primer trimestre de l'any 2022 no es realitzava i la línia 2 Lilla-Vilaverd-Montblanc tampoc es pot tenir en compte, perquè durant el primer trimestre de l'any passat, el servei només es duia a terme els divendres.

1684175838imatge_informe_transport_2022_0.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version