Canal Ajuntament

Súria. L'Ajuntament promou l'ús responsable de les fonts públiques i posa en marxa un web sobre la sequera

L'Ajuntament de Súria ha posat un rètol a les fonts públiques del centre urbà i dels barris de la vila per recomanar un ús responsable de l’aigua, davant l’actual situació d’emergència climàtica. Una altra de les actuacions realitzades és la posada en marxa del web www.suria.cat/sequera per tal de facilitar l’accés a informacions i recomanacions sobre l’estalvi d’aigua

Aquestes iniciatives de sensibilització han anat a càrrec de l’àrea municipal de Medi Ambient, amb la participació de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

El rètols van encapçalats amb el lema ‘Fem un ús responsable de l’aigua’, apel·lant a la responsabilitat de tothom per evitar el malbaratament d’aquest recurs bàsic i prevenir l’ús inapropiat de les fonts públiques per a l’acaparament domèstic.

El web sobre la sequera permet accedir a recursos de diferents administracions sobre la gestió responsable de l’aigua i el mapa actualitzat sobre perill d’incendi forestal. També s’hi ofereixen diferents recomanacions de la Closcaneta, el personatge que simbolitza les accions de sensibilització mediambiental a Súria.

1684175838foto_1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version