Canal Ajuntament

Altafulla | El Consell Comarcal del Tarragonès instal·larà una carpa informativa per a fomentar la correcta recollida selectiva

El passat 17 d’abril va començar el treball de camp de la campanya de sensibilització i foment de la recollida selectiva de residus en aquells municipis que tenen delegat el servei al Consell Comarcal del Tarragonès, entre els quals hi ha Altafulla.

Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient de l’ens supramunicipal amb la col·laboració de les administracions locals de la comarca com l'Ajuntament d'Altafulla.

Dos educadors ambientals són les persones encarregades d’explicar a la població sobre la necessitat de separar correctament els residus domiciliaris i dipositar-los al contenidor corresponent ubicat a la via pública.

Sota una carpa amb el logotip del Consell, els educadors ambientals lliuraran informació i donaran, per a cada habitatge, un lot compost d’un cubell per a la matèria orgànica, una bossa per al paper/cartró, una per al vidre i una darrera per als envasos. Tot el material, així com la carpa, incorpora la imatge corporativa del servei i s’identifica cadascuna d’aquestes amb una fracció.

L'objectiu final de la campanya és que el percentatge de la fracció rebuig que es diposita al contenidor gris disminueixi, alhora que el de les fraccions valoritzables augmenti fins més d’un 35% seguint les directius de l’Agència de Residus de Catalunya. 

La campanya durarà un any i totes les poblacions acolliran en diverses ocasions als informadors, prioritzant les accions en els llocs més concorreguts com poden ser platges, mercats, fires, etc.

Després de passar ja per alguns municipis de la comarca, ara és el torn d'Altafulla. La campanya arribarà aquest dimarts 16 de maig al mercat ambulant del pàrquing Joan Pijuan, lloc on s'ubicarà la carpa informativa i es realitzarà l'acció. Aquesta mateixa carpa es desplaçarà l'endemà dimecres al barri marítim, concretament a la plaça dels Vents. 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version