Canal Ajuntament

Torrelles de Llobregat presenta el cartell de la 43a Festa de la Cirera

Comencen els preparatius per organitzar la 43a edició de la Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat, una gran celebració popular que espera revalidar, un any més, l’èxit de les anteriors convocatòries. La trobada se celebrarà durant el cap de setmana del 3 i 4 de juny, amb un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i amb la collita dels cirerers com a gran protagonista.

Amb l’esdeveniment a l’horitzó, un jurat integrat per professionals de l’àmbit creatiu es va reunir el 9 de maig per escollir el cartell que representarà la Festa de la Cirera 2023. La proposta més votada és «Mercat de cireres», obra de Gemma Cosp Vallet, una peça que recorda a l’estil pictòric de l’aquarel·la, i la qual reivindica la cirera com a producte de proximitat.

El cartell és completat amb una atmosfera festiva, acompanyada per un text amb els trets característics de les cireres i per la silueta de les cases del poble, del mercat i de l’església de Sant Martí. L’autora, la Gemma Cosp, és veïna torrellenca des de fa vint anys, col·laboradora activa de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola i professional del disseny gràfic.

S’apropa la Festa de la Cirera 2023

Un cop escollit el cartell que representarà la Festa de la Cirera, la vila posa color a la programació d’actes que, durant el primer cap de setmana de juny, ompliran els carrers de la localitat.

El públic visitant que s’apropi al poble entre el 3 i el 4 del pròxim mes, podran gaudir del mercat i l’exposició de cireres; de la fira d’artesania i de productes locals o d’una mostra d’arts i oficis a on es podrà assistir als tradicionals processos de bufar vidre, l’elaboració de retaules, l’escultura o la fabricació de cistelles.

A més, s’organitzaran diverses iniciatives centrades en el gaudi de l’entorn natural del poble (a peu o en bicicleta) i en l’impuls a la creació artística, com les rutes pels paisatges torrellencs organitzades per entitats naturalistes locals o el II Concurs d’Arts Plàstiques i Visuals de la Festa de la Cirera.

1684151867cartell_cirera_23.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version