Canal Ajuntament

L’actuació del clown internacional Nanu Ferrari al Teatre de Blanes reuneix 1.500 euros; per la Fundació Joan Petit–Nens amb Càncer

Una vegada més, Blanes ha demostrat la seva solidaritat envers una ONG blanenca que treballa pels nens i nenes que pateixen una malaltia que és temible, sigui l’edat que sigui, però que a força d’investigació i constància s’està aconseguint vèncer amb petits-grans avenços. Es tracta de la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer, que encapçala Joan Torner.

L’entitat va organitzar diumenge passat una gala benèfica on, seguint la línia de la seva fita fundacional, els i les protagonistes principals van ser els nens i nenes que van acudir-hi acompanyats dels respectius pares i mares, amics i/o familiars que també van passar una estona més que entretinguda. L’encarregat d’aconseguir que una funció per a infants la gaudeixin per igual petits i grans és un mestre en la matèria.

Un clown i showman internacional a Blanes

Es tracta de Nanu Ferrari, un clown i showman internacional que té un peu aquí i un altre als Estats Units, on ha actuat en nombroses ocasions en shows a l’emblemàtica ciutat de Las Vegas. Part de la de la seva carrera professional també l’ha desenvolupat a Hollywood, on ha treballat amb Quentin Tarantino, Meryl Streep, Ben Stiller, Robert Redford, Andy García i Demy Moore, entre d’altres.

El seu bon fer ha propiciat que la Fundació Amics de Joan Petit-Nens amb Càncer hagi pogut recollir 1.500 € a la gala celebrada el passat diumenge, que seguiran per seguir contribuint a la investigació d’aquest malaltia, així com per atendre als menuts afectats per la malaltia i llurs famílies. Val a dir que al llarg de l’entretinguda funció Nanu Ferrari no va parar quiet, i entre números de màgia i humor, va demanar constantment l'ajuda del públic, entre el qual s’hi comptaven l’alcalde, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura, Albert Sanz.

Tant els més engrescats, la canalla que aixecava al dit fins l’infinit perquè els triessin, o bé els pares i mares, que voluntàriament van ajudar al pallasso. Val a dir que, per organitzar l’espectacle, la fundació ha comptat amb el suport d’una entitat especialitzada en funcions  infantils: el Grup Rialles Blanes, que justament aquest 2023 compleix els 40 anys d’història.

1683805665espectacle_nanu_ferrari_(38).jpg
1683805665espectacle_nanu_ferrari_(42).jpg
1683805665espectacle_nanu_ferrari_(27).jpg
1683805666espectacle_nanu_ferrari_(45).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version