Canal Ajuntament

La novena edició dels Jocs Emporion reunirà uns 5.500 participants aquest cap de setmana al Pla de l’Estany

La comarca del Pla de l’Estany es prepara per acollir, a partir d’aquest divendres, la novena edició dels Jocs Emporion, que estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines. 

Durant tres dies i fins diumenge, 14 de maig, els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit acolliran les dinou activitats programades. Es preveu que uns 5.500 participants prenguin part en les diferents propostes, adreçades a tots els públics.  

Els nens i nenes en seran els principals protagonistes, amb activitats com bàsquet, patinatge artístic, natació, futbol 7, gimnàstica artística, judo, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei sobre patins, atletisme i voleibol. Però també s’ha organitzat una trobada esportiva per a gent gran; una activitat de «Barça Activa’t», dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual participen la Diputació de Girona i les altres diputacions catalanes, i activitats de futbol i bàsquet adaptats. 

La inestabilitat meteorològica prevista sobretot per divendres i dissabte ha fet aconsellable reubicar algunes de les activitats que es feien a l’aire lliure. En aquest sentit, divendres, la trobada esportiva per a gent gran tindrà lloc finalment al pavelló de la Draga de Banyoles, i la multiesportiva, entre el pavelló de Fontcoberta i el de Palol de Revardit, municipi que s’incorpora als Jocs Emporion com a seu. L’endemà, dissabte, el «Barça Activa’t» es desenvoluparà al pavelló de Can Puig de Banyoles.  

Aquesta serà la segona vegada que els Jocs Emporion es porten a terme al Pla de l’Estany. La primera va ser en l’edició del 2016.  

A les xarxes socials, l’etiqueta per seguir l’activitat dels Jocs Emporion és #JocsEmporion. Tota la informació detallada sobre l’esdeveniment, amb els horaris de les activitats, es pot trobar al lloc web oficial (https://jocsemporion.ddgi.cat/). 

La VII Gala Valors en Acció 

Els actes associats als Jocs Emporion 2023 es tancaran el diumenge 21 de maig (12.00 h) a l’Auditori de Girona amb la VII Gala Valors en Acció. En l’acte es premiaran els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en totes les activitats organitzades pels consells esportius de les comarques gironines.  

1683719579cartell_jocs_emporion_2023.jpg
1683719579je2022_1.jpg
1683719579je2022_2.jpg
1683719579je2022_3.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version