Canal Ajuntament

L’humorista David Fernández, ‘Rodolfo Chikilicuatre’, arriba dissabte al Teatre de Blanes amb el seu ‘No estoy bien’

Aquest proper dissabte el Teatre de Blanes allotja una nova funció de la programació professional amb David Fernández, sempre recordat pel seu personatge de Rodolfo Chikilicuatre que va representar l’estat espanyol al Festival d’Eurovisión de 2008. En aquesta ocasió el popular humorista porta a Blanes un espectacle que ja és, d’entrada, tota una declaració d’intencions: ‘No estoy bien’.

El títol no deixa cap dubte, si no està bé –com la immensa majoria de mortals, que no estan per tirar coets- és el motiu pel qual fa un humor boig, divertit, esbojarrat i també terapèutic. Perquè durant el seu show, els problemes es poden deixar una estoneta de banda per riure a cor que vols, que a més a més diuen els metges que contribueix a oxigenar millor la sang.

Format a la coneguda companyia teatral ‘La Cubana’, David Fernández va assolir l’èxit al costat d’Andreu Buenafuente i els seus programes televisius, on va interpretar diversos personatges còmics, entre ells el ja esmentat Rodolfo Chikilicuatre. L’espectacle ‘No estoy bien’ es farà al Teatre de Blanes aquest dissabte 13 de maig, a partir de les 9 de la nit. Les entrades anticipades es poden comprar a: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/515-no-estoy-bien.html

1683719578cartell_-_no_estoy_bien_-_quadrat.jpg
1683719578chiquilicuatre_-_2.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version