Canal Ajuntament

Una cinquantena de persones voluntàries participa en la jornada de neteja de l'entorn de l'European Clean Up Day

Una cinquantena de persones voluntàries va participar el passat divendres 5 de maig en una jornada de neteja de l’entorn, organitzada per l'Ajuntament de Súria i l’empresa ICL dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus-European Clean Up Day. En total s’hi van recollir 1.853 quilos de residus que van ser portats a la Deixalleria Municipal.

Aquesta acció de neteja es va desenvolupar a l’entorn de Can Sivila i el Cementiri Municipal, amb sortida des del Parc Municipal Macary i Viader en autobús i vehicles particulars. En aquest mateix espai va tenir lloc un refrigeri de cloenda per a les persones participants.

L’European Clean Up Day és una iniciativa d’àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen sense control a l’entorn natural.

La seva organització a Súria és a càrrec de l’àrea municipal de Medi Ambient i del departament de Medi Ambient d’ICL. La jornada va comptar amb la participació del voluntariat d’ICL, centre La Colònia d’Ampans, Centre Excursionista i les empreses Exland i Vilà Vila.

En el conjunt de Catalunya, l’European Clean Up Day és impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

1683663183foto_1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version