Canal Ajuntament

L'Escola Municipal de Música inicia el període d'inscripcions per al curs 2023-24

El període d’inscripcions de l’Escola Municipal de Música per al curs 2023-24 romandrà obert fins al proper 26 de maig. El centre mantindrà la seva oferta formativa habitual amb l’objectiu de fer arribar la música a persones de totes les edats, amb les incorporacions de tallers d’ukelele i gralla com a novetats.

Les dates d’inscripcions són les següents:

Del 8 al 14 de maig: alumnes que ja formen part de l’Escola. Cal fer la matrícula a través de la plataforma Gwido.

Del 15 al 26 de maig: alumnes nous. Cal enviar la matrícula per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Els fulls de matriculació i domiciliació bancària es poden descarregar des del web www.suria.cat/formularis. També es poden portar presencialment a l’Escola Municipal de Música en els següents dies i hores:

Dies 15, 17, 22 i 24 de maig (11 a 12 h).

Dies 18, 19, 25 i 26 de maig (13 a 14 h).

Dia 19 de maig (19 a 20 h).

L’oferta formativa de l’Escola Municipal de Música per al curs 2023-24 és la següent:

Aula Infants. Programa de sensibilització musical adreçat a alumnes de 3 a 5 anys, amb l’objectiu de desenvolupar capacitats musicals bàsiques com l’oïda i el ritme a través de la cançó, el joc i les danses.

Nivell Bàsic. Programa adreçat a alumnes de 6 i 7 anys. Assignatures: cant coral, instrument, instrumental Orff i rítmica musical.

Nivell Elemental. Programa adreçat a alumnes de 8 anys a 12 anys. Assignatures: cant coral, grup d’acordions, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, instrument, instrumental Orff, JOCC, llenguatge musical, Orquestra Diabòlica i rítmica musical.

Nivell Mitjà. Programa adreçat a alumnes a partir de 12 anys, i que ofereix la possibilitat d’adaptar el seu contingut de manera lliure. Es pot escollir entre clàssic, modern o bloc lliure.

Adults. Combo, llenguatge musical, instrument, Coral Sòrissons, grups instrumentals, guitarra folk, harmonia, JOCC, música de cambra, taller de gralla (nou) i taller d’ukelele (nou).

Especialitats instrumentals. Acordió, baix elèctric, bateria, clarinet, clarinet baix, contrabaix, fiscorn, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxòfon, trombó de pistons, trombó de vares, trompeta, viola i violí. Els alumnes d’instrument tenen l’opció de tenir pianista acompanyant. Els alumnes que comencen instrument han de marcar dues opcions a la butlleta d’inscripció; s’intentarà respectar al màxim la prioritat de l’alumne/a.

Optatives. Combo, cor juvenil, ensemble de clarinets, flautes travesseres, trompetes i saxòfons, grup d’acordions, grup de corda folk, grup de guitarra folk, grup de guitarres, grup de melòdiques, grup de percussió, harmonia clàssica, harmonia moderna, JazzBand, JOCC, llenguatge musical, música de cambra, Orquestra Diabòlica, taller de gralla (nou) i taller d’ukelele (nou). Les assignatures optatives que siguin col·lectives estan supeditades al nombre d’alumnes que s’hi hagin inscrit.

- Més informació sobre l’Escola Municipal de Música: www.suria.cat/escolademusica.

- Enllaç per descarregar el full informatiu sobre el període d’inscripcions de l’Escola Municipal de Música per al curs 2023-24:


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version