Canal Ajuntament

Arriba el VII Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells del Fai

El Festival de Música Clàssica torna a Bigues i Riells del Fai per omplir el Teatre Auditori Polivalent i l’església de Sant Vicenç de Riells del Fai, de nou. L'alumnat de l'Escola de Música de la Vall del Tenes serà la formació telonera de cada concert. 

Les entrades són limitades i tenen un cost de 3 euros. Els menors de 12 anys poden obtenir l'entrada gratuïta. 

Les entrades es poden es poden comprar a www.entrapolis.com o bé a taquilla 30 minuts abans de l'inici del concert.

Programació del 2023 

13 de maig 

Dissabte 13 de maig es farà la primera actuació del cicle al Teatre Auditori Polivalent a les 20.00 hores. El concert de l'Orquestra Ricercare i  de la Coral Amarant de Bigues amb les solistes Ayelén Seras i Gabriela Zabala serà el tret de sortida del festival. Les formacions interpretaran Glòria d'Antonio Vivaldi i Magnificat de Giovanni Battista. Amb Aleix Garriga (violoncel) i Francesc Pagès (piano), com a teloners.

20 de maig 

Dissabte 20 de maig, a les 20.00 hores, el Teatre Auditori Polivalent es convertirà en l’escenari del concert de l'Orquestra de Mataró, que interpretarà La vida simfònica de Beethoven. Amb Albert Asensio (piano) i Carme Vilà (piano), com a teloners.

Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/festival-de-musica-classica-de-bigues-i-riells-del-fai-

27 de maig 

Dissabte 27 de maig, l’art de les Banus Duo envairà l’església de Sant Vicenç a les 20.00 hores amb la música de la guitarra de Laura Fontanals i del clarinet de Laia Santamaria, que presentaran Inèdit. Amb l'Orquestra de vent de la  Vall del Tenes de formació telonera.

Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/festival-de-musica-classica-de-bigues-i-riells-del-fai-

4 de juny 

Diumenge 4 de juny, el VII Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells del Fai arribarà a la seva fi. A les 16.00 hores tindrà lloc l’última actuació: el concert de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música. L’alumnat de l'Escola de Música de Palafrugell i de l'Escola de Música de la Vall del Tenes omplirà Teatre Auditori Polivalent. 

Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/festival-de-musica-classica-de-bigues-i-riells-del-fai-

1683612884230513_cartell_festival_musica_classica.png


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version