Canal Ajuntament

Banyoles. Pau Brugada presenta diumenge a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles 'En Blanc'

El segon àlbum com a cantautor del músic banyolí està a cavall entre el rap, el pop i el neo-soul

El músic banyolí Pau Brugada presentarà oficialment aquest diumenge a la tarda a l’Auditori de l’Ateneu En Blanc, el seu segon àlbum com a cantautor, a cavall entre el rap, el pop i el neo-soul. Les entrades per al concert ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Després de diverses col·laboracions amb altres artistes, alguns senzills i una llista considerable de publicacions com a productor, Pau Brugada presenta En Blanc (Segell Microscopi, 2022) un disc que s'ha publicat per parts en forma de tres capítols. 

El disc recull les cançons que han sobreviscut d’entre un llarg repertori d’idees. Les que no han pogut ser tombades de cap manera perquè, d’alguna manera o altra, el representen i li han donat vida. Amb una sonoritat càlida però pesant, Pau Brugada rebusca en les seves profunditats amb delicadesa per trenar lletres punxagudes amb melodies meloses. A cavall entre el rap, el pop i el neo-soul, En Blanc es presenta com un treball ple de matisos i amb una direcció clara.

En el concert de dissabte a l’Auditori de l’Ateneu, Pau Brugada comptarà amb la col·laboració dels músics locals Oriol Pujolràs, a la bateria i percussions electròniques, i Vic Moliner, al baix, sons samplejats i cors, que sumaran a aquest nou univers tota la seva màgia. El concert serà aquest diumenge 14 de maig a les 6 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu i les entrades ja estan a la venda (10 € anticipada/ 13 € a taquilla) al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament, en horari d’atenció al públic. 

 
168361288323ajbny_pau_brugada.jpg
Fitxer adjunt: 168361288323np_pau_brugada.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version