Canal Ajuntament

La platja d'Altafulla, guardonada un any més amb la Bandera Blava

La platja d'Altafulla ha tornat a aconseguir la distinció de Bandera Blava, un guardó de qualitat que reconeix la neteja, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels seus serveis, la informació a les persones usuàries i la gestió ambiental d'aquest espai. Així mateix, la distinció també exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent.

Per la seva banda, l'Hort de la Sínia també ha estat reconegut un any més com a Centre Blau, ja que reuneix els requisits de centre de visitants i aula de natura requerits i perquè inclou entre els seus objectius i activitats l’educació ambiental relacionada amb els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible.

Aquestes distincions de qualitat europea les atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). L'ADEAC és una associació sense ànim de lucre, responsable a Espanya dels programes internacionals de la Foundation for Environmental Education (FEE) com la Bandera Blava, l'Ecoescoles, Joves Reporters per al Medi Ambient i Green Key.

1683312508platja_altafulla_arxiu.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version