Canal Ajuntament

El showman i pallasso internacional Nanu Ferrari actua a Blanes a benefici de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer

Diumenge vinent, 7 de maig, el Teatre de Blanes acull una funció solidària amb nom propi, i a més a més per una causa directament relacionada amb el públic principal a qui va destinada. El showman i pallasso internacional Miguel Vidal, conegut professionalment com Nanu Ferrari, amb 40 anys de veterania acumulada, actuarà a benefici de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat a Hollywood i Las Vegas, on va poder treballar amb Quentin Tarantino, Meryl Streep, Ben Stiller, Robert Redford, Andy García i Demy Moore, entre d’altres. L’espectacle que portarà a Blanes diumenge vinent es titula ‘Chikaka Magic Xou’, i no cal dir que encisarà principalment als seus principals destinataris, la canalla, però també als seus acompanyants, que gaudiran d’un enginy que l’han fet conegut arreu.

En l’organització de la gala també col·labora el Grup Rialles Blanes amb motiu del seu 40è aniversari. Els seus voluntaris i voluntàries contribuiran a què l’experiència sigui encara més extraordinària, propera i entretinguda, a l’estil dels espectacles que ofereixen periòdicament coincidint amb els caps de setmana.

Precisament val a dir que la funció benèfica del proper diumenge començarà a la mateixa hora en què solen començar els espectacles de Rialles, a 2/4 de 6 de la tarda, i les entrades es venen a 10€. La venda anticipada es fa a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/566-pallasso-nanu-ferrari.html o bé presencialment una hora abans que comenci la representació.

1683267079nanu_ferrari_2.jpg
1683267080nanu_ferrari_3.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version