Canal Ajuntament

Girona. El periodista gironí Rafael Nadal serà el pregoner de les Fires de Sant Narcís 2012

És l’autor del llibre “Quan érem feliços”, premi Josep Pla 2012, i col·labora habitualment a “La Vanguardia”, 8TV, RAC1 i TV3

El periodista gironí Rafael Nadal Farreras (Girona, 1954) serà el pregoner de les Fires de Sant Narcís 2012. Tal com és tradició, el pregó, que dóna el tret de sortida a les festes de la ciutat, es pronunciarà el divendres 26 d’octubre, a les 20 h, a la plaça del Vi. Nadal escriu a La Vanguardia i col·labora habitualment a 8TV, RAC1 i TV3. També és autor del llibre Quan érem feliços (Destino), guardonat amb el premi Josep Pla 2012, i del llibre de retrats polítics Els Mandarins (Columna, 2011). L’any passat va ser també un periodista gironí, Martí Anglada, l’encarregat de donar el tret de sortida a les Fires de Sant Narcís.

Rafael Nadal va ser director d’El Periódico de Catalunya de maig de 2006 a febrer de 2010, període durant el qual el diari va rebre, entre d’altres, el Premi Nacional de Comunicació (2008), el premi al millor diari d’Europa del European Newspaper Congress (2008), el premi a la millor portada de l’any de la Society for News Design (2007) i el premi al millor disseny d’Espanya i Portugal, de la Society for News Design (2007).

Ha treballat també a PresènciaAvuiCatalunya ExpressPunt DiariEl País i Diari de Barcelona. Des de 1990, va ser subdirector de la redacció i director de Màrqueting, Projectes, Expansió i Distribució d’Edicions Primera Plana, empresa editora d’El Periódico, i va ser el responsable del llançament de la doble edició en català i castellà del diari. També ha estat director general de la Unitat Audiovisual de Grupo Zeta i representant d’aquest grup en els consells d’administració de diferents empreses de premsa, ràdio i televisió.   

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version